Bahar Dönemi Ders Kayıt Duyurusu ve Danışman Listesi

BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT DUYURUSU ve DANIŞMAN LİSTESİ

23 Ocak Pazartesi günü ders kayıt işlemleri başlamaktadır. Üniversitemizin ana sayfasında yer alan ders kayıt duyurusunu tüm arkadaşların dikkatlice okuması ve kayıt günlerine dikkat etmesi önem arz etmektedir. Yapılacak tüm işlemler danışman onayı ve kontrolünde gerçekleştiğinden ders seçim aşamasında danışmanınız ile iletişim halinde olmanız gerekmektedir.

Ders kaydınızı yaptıktan sonra onaylanıp onaylanmadığını, ders seçimi bittikten sonra açılmayan seçilmeli derslerin yerine yeniden ders seçmek zorunda olup olmadığınızı kontrol etmelisiniz. Tüm işlemler öğrenci ve danışman sorumluluğunda olup, bölüm yönetimi ve bölüm sekreterliği bu konuda karar verme ve imza mercii değildir. Dersleriniz ve transkriptleriniz yalnızca danışmanlarınız tarafından görüntülenmektedir.

Sınıflar ve danışmanları şu şekildedir;

1. ÖĞRETİM

1.SINIF  Arş. Gör. Ümit DURU