Ana Sayfa
Duyurular
Staj Evraklarının Teslim Edilmesi Hakkında
STAJ EVRAKLARININ TESLİM EDİLMESİ HAKKINDA

STAJ EVRAKLARININ TESLİM EDİLMESİ HAKKINDA

Stajını yapan öğrenci arkadaşların dikkatine.

Pandemi dolayısı ile bu dönem yüz yüze eğitim yapılamayacak olmasından dolayı staj dosyalarının elden teslimi mümkün olmayacaktır. Staj komisyonu, staj dosyası ve değerlendirme formunun e-mail ile alınması yönünde karar almıştır.  Staj defteri ve değerlendirme formu taranarak tek bir pdf halinde staj danışmanına iletilecektir. 1. Öğretim öğrencilerinin staj danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Atalay, 2. Öğretim öğrencilerinin staj danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Derya Evrim Koç’tur.

Teslim etmeden önce dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

Staj defteri ve değerlendirme formu sayfa sırasına dikkat edilerek tek bir pdf halinde hazırlanacaktır. Değerlendirme formu staj defterinin sonuna eklenecektir.  Kurumlardan direk bölüme gönderilen değerlendirme formlarının takibi muhakkak yapılmalıdır. Kim, kime, ne zaman, ne şekilde gönderdi bilgisi formun ulaşmadığı durumlarda önem arz etmektedir.

Staj defteri ve değerlendirme formundaki bilgiler tam olarak doldurulmalı, imza ve mühürler eksik olmamalıdır.

Staj defterinin içeriğinin akademik bir dil ve içerik ile doldurulduğuna emin olunmalıdır.

Staj evraklarının eksiksiz ve sorunsuz işlenebilmesi için dönemin başlaması ile birlikte en kısa sürede staj danışmanına iletilmesi gerekmektedir. Geç teslim edildiğinde çıkabilecek eksiklik ve sorunlardan öğrencinin sorumlu olacağı unutulmamalıdır.

Etiketler :

saü,

coğrafya,

staj,