Ana Sayfa
Duyurular
Üniversite Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersleri Sınav Duyurusu

ÜNİVERSİTE ORTAK ZORUNLU VE SEÇMELİ DERSLERİ SINAV DUYURUSU

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Üniversitemiz Lisans Bölümlerinde/Programlarında okutulan "Üniversite Ortak Zorunlu (Türk Dili/Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi/TBTK/İngilizce)" ve "Üniversite Ortak Seçmeli" Derslerinin (ÜOSD)" 2016-2017 Güz Döneminde;

1-Yıliçi Sınavları  Örgün verilen "ÜOSD" derslerinin sınavları, I. ve II. Öğretimler için tek oturum halinde her fakültenin kendi yıliçi sınav haftasındaki Cuma günü saat 16:00'da yapılacak şekilde planlanmalıdır.  Uzaktan eğitim ile verilen ÜOSD ve Üniversite Ortak Zorunlu (Türk Dili / Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi / TBTK / İngilizce) derslerinin yıliçi sınavları ise www.ekampus.sakarya.edu.tr platformu üzerinden ve platformda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

2- Yılsonu (Final) Sınavları ekte verilen tabloya uygun olarak yapılacaktır. Yılsonu sınavlarında;  Bir öğrencinin sınav yeri kendi binasının dışında olabilecektir. (ÖSYM sistemi)  Birimler, kendi binalarındaki belirlenmiş sınav salonu adedince gözetmen görevlendirecekler ve gözetmen listesi Öğrenci Dekanlığına bildirilecektir.  Sınav evrakları "Öğrenci Dekanlığı" tarafından dağıtılacak ve toplanacaktır.